Uitbesteden

Onder het motto "doen waar je goed in bent" houdt Kanters Graszoden zich uitsluitend bezig met het telen van graszoden en niet met het leggen hiervan. Hoewel veel van onze graszoden vakkundig gelegd worden door regionale hoveniers, willen we u tevens van dienst zijn indien de afstand tussen u en ons bedrijf groter wordt.

De ideale oplossing hiervoor hebben we gevonden in onze samenwerking met Tuin en Gras en sproeien.nl / WIVO uit Deurne.

Tuin en Gras BV heeft zich volledig gespecialiseerd op het gebied van graszoden leggen. Door heel Nederland en België zijn we actief met het aanleggen van een nieuw gazon. Op de website van Tuin en Gras Graszoden vind u staffelprijzen. U kunt daar eenvoudig vooraf berekenen wat de kosten zijn voor het leveren en leggen van graszoden. Een gratis gazon aanleg offerte ontvangt u binnen 24 uur.
Kijk eens op www.tuinengras.nl

Sproeien.nl / WIVO,opgericht in 1995, is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van o.a. graszoden. Voor meer informatie over ®  of voor een vrijblijvende prijsopgave verwijzen we u naar: www.sproeien.nl

tindemans_logo2
Tindemans Graszoden is een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Nederweert. Stijn Tindemans komt al jaren als vaste klant bij ons om graszoden af te nemen. Tindemans Graszoden levert en legt onze graszoden door geheel Limburg en Brabant. Indien u ervoor kiest om het leggen van uw graszoden uit te besteden kunt u vrijblijvend via de website van www.tindemansgraszoden.nl een offerte aanvragen.

graszoden-leggen

valkenswaard-3.jpg-176

valkenswaard-8.jpg-181

leggen-graszoden-den-bosch